Kandidaten

Hét uitzendbureau
Wil je werken in de zorg? Of wil je werken in de thuiszorg? Zoek je een baan waarin je het verschil maakt? Een baan met doorgroeimogelijkheden? Sluit je dan aan bij Felix, hét uitzendbureau voor al het werk in de zorg en in de thuiszorg.

Geen nummer
Bij Felix ben je geen nummer. Wij luisteren naar jouw wensen. Waar voel jij je het meest thuis? Werk je het liefst in de zorg of werk je liever in de thuiszorg? Wij luisteren naar jouw wensen en zoeken passend werk. Felix ontzorgt!

Matchmaker
Noem ons een bemiddelaar, een vacaturebank of liever matchmaker. Wij zoeken net zo lang door totdat wij die match hebben gevonden waarin jouw talenten en kwaliteiten tot hun recht komen. Noem het passie, ambitie of gewoon waar het op staat: een droombaan in de zorg of in de thuiszorg vind je bij Felix Ontzorgt!

Leer en bouw aan je toekomst
Bij Felix Ontzorgt vinden we het belangrijk dat je blijft leren. Naast verplichte vooropleidingen kun je je bij ons verder specialiseren. En daarmee maak je meteen kans op meer en ander werk. Wij werken samen met meerdere opleidingsinstituten in de regio om van jou de droomkandidaat te maken voor werk in de zorg of werk in de thuiszorg. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en bouwen we aan je toekomst.

Duidelijke afspraken
Bij Felix Ontzorgt houden we van duidelijkheid. Daarom maken we samen met jou duidelijke afspraken. Wij werken met de ABU-cao voor uitzendkrachten. Alle rechten en plichten die hierin staan, zijn glashelder. Geen gedoe of onduidelijkheid. Daarnaast werken we volgens het principe ‘hoe langer, hoe meer. Hoe langer je bij Felix Ontzorgt werkt, hoe groter je rechtspositie is. Dit fasensysteem kent vier fasen en kun je lezen in de ABU-cao voor uitzendkracht.

Schrijf je nu in!
Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste zorgvacatures in en rondom Rotterdam. Na ontvangst van je cv en schriftelijke motivatie, nemen wij contact met je op. Tijdens deze kennismaking bekijken we samen wat je wensen zijn en naar welke functies je voorkeur uitgaat. Uiteraard kijken we ook of er direct of op korte termijn werk voor je is.
Felix ontzorgt!