Werving & selectie

No cure, no pay
Werving en selectie van de beste mensen in de sector Zorg & Welzijn Rotterdam en de regio Rijnmond. Dat is Felix Ontzorgt. Omdat wij graag ontzorgen, nemen wij uw sollicitatieprocedure uit handen. Dat doen wij op basis van no cure, no pay. Wij werken met ervaring recruiters die met kennis, expertise en een persoonlijke benadering voor uw organisatie de perfecte kandidaat selecteren.

Wij zijn er voor u
Een samenwerking met Felix Ontzorgt betekent dat wij er voor u zijn. Dat wij alles op het gebied van personeel uit handen nemen. Dat wij betrokken zijn en maatwerkoplossingen kunnen bieden. Dat is Felix Ontzorgt, dat zijn wij.

Garantie op kwaliteit
Wij werken volgens een vaste procedure waardoor wij kwaliteit van onze mensen en diensten kunnen borgen, zowel op de korte als de lange termijn.


1. Inventarisatie
In een persoonlijk gesprek brengt een van onze accountmanagers uw specifieke capaciteitsvraagstuk in kaart. U bepaalt vervolgens samen welke dienst het beste aansluit op uw vraagstuk. De accountmanager blijft uw contactpersoon en beschikt over een brede kennis van uw branche.
2. Selecteren van professional
Onze ervaren recruiters selecteren de juiste zorgverlener op de juiste plaats. Zij beschikken over een uitgebreide database en een breed netwerk aan professionals. De recruiter vraagt altijd om referenties en om motivatie in een persoonlijk gesprek. Na een interne kwaliteitscheck van onze accountmanager ontvangt u onze voorselectie.
3. Voorstel
Uw persoonlijke accountmanager stuurt u van elke geschikte en gescreende kandidaat het curriculum vitae met een motivatie voor de desbetreffende functie.
4. Sollicitatiegesprek
U neemt het sollicitatiegesprek af met de professional waarbij uw persoonlijke accountmanager u met raad en daad terzijde staat.
5. Nabespreking
De nabespreking met uw accountmanager vindt plaats op uw locatie. Tijdens de nabespreking wordt het sollicitatiegesprek en de kandidaat geëvalueerd. Uw keuze voor de kandidaat wordt vastgesteld.
6. Projectbezoek
Uw accountmanager zal gedurende het project regelmatig op bezoek komen en de voortgang van het project met u en de professional(s) evalueren. De frequentie van deze bezoeken worden samen met u vastgesteld.

Interesse?
Heeft u personele versterking nodig? Neem dan contact op met Felix Ontzorgt: 010-2052553. Wij helpen u graag!