Helpende plus

1552857
Plaats: 'S-GRAVENHAGE Uren: 16.00
Als Helpende vervul je een heel belangrijke rol in het dagelijks leven van zorgbehoevenden. Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat de cliënt zijn/haar dag goed kan beginnen of deze in de avond prettig af kan sluiten. Je aanwezigheid maakt daarom een wereld van verschil uit voor deze mensen.

Je gevarieerde takenpakket omvat het ondersteunen van cliënten bij tal van verschillende dagelijkse activiteiten. Dit kan betekenen, dat je ze helpt met wassen, aankleden en het eventueel aantrekken van steunkousen.

In de zorg draait het om mensenwerk. We verwachten dan ook dat je je in kunt leven in de situatie van de cliënt. Je toont oprecht interesse, kunt goed luisteren en vindt het leuk om tijdens je verzorgende taken een praatje met hen te maken. Je warmte, glimlach en luisterend oor zorgen ervoor dat de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt.

Als je in een verpleeg- en verzorgingshuis in [PLAATS] aan de slag gaat, werk je samen met je collega’s in een gezellig teamverband. Kies je voor het draaien van diensten in de thuiszorg, dan bezoek je zelfstandig hulpbehoevenden tijdens een route door je eigen regio.

Functie-eisen:

- afgeronde opleiding helpende niveau 2 of vergelijkbaar;
- afgeronde medicatiemodule is een pré;
- flexibel en stressbestendig;
- goede sociale en communicatieve vaardigheden;
- in het bezit van eigen vervoer;
- in het bezit van een VOG (of bereid deze aan te vragen, de kosten worden in dat geval vergoed);
- relevante werkervaring is een pré.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Werken via Felix ontzorgt biedt je de mogelijkheid ervaring op te doen met een variëteit aan branches, organisaties en doelgroepen. Bovendien ben je met de app de baas over je eigen werkweek.

Salaris conform CAO van de branche(s) waarin je gaat werken.-

Periode:

Vanaf 04-08-2017-
Solliciteer nu