Heftruckchauffeur met certificaat

1639429
Plaats: MAASVLAKTE ROTTERDAM Uren: 40.00
Lossen van de goederen uit het vervoermiddel, inclusief een controle op artikel, batchnummer, uiterlijke schade en aantal colli. Stuwen en opklampen van goederen in de loods, in overeenstemming met de procedures, werkinstructies en kwaliteitsplannen. Picken en klaarzetten van opdrachten voor uitslag, inclusief etiketteren, palletiseren en wikkelen.Bij uitslag van producten, controleren op geschiktheid van een vervoersmiddel, aanwezige ADR-uitrusting en documenten m.b.v. de daarvoor beschikbare ADR Checklist. Laden en stuwen van de goederen in het vervoermiddel, inclusief de controle van het product tegen de klaarzetopdracht. Begeleiden van ingeleende werknemers en/of collega loodsmedewerkers/heftruckchauffeurs etc.

Functieomschrijving:

Verricht laad- en loswerkzaamheden. Registreert inkomende en uitgaande goederen. Voert controles uit. Verzamelt orders en maakt ze gereed voor verzending. Voert evt. bewerkingen uit zoals ompakken, stickeren, sealen, wegen etc.

Functie-eisen:

Heftruckcertificaat pre. Inzicht in operationele en logistieke processen. Nederlands in woord en geschrift. MBO werk- en denkniveau.-

Periode:

Vanaf 13-07-2018-
Solliciteer nu